Ondanks de kritiek op Coelho: "Hij heeft een goed seizoen achter de rug en hoeft niet scherper te staan"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Ondanks de kritiek op Coelho: "Hij heeft een goed seizoen achter de rug en hoeft niet scherper te staan"
Foto: © photonews

Voor de jaarwisseling was Jackson ‘Jaja’ Coelho nog één van de belangrijkste schakels bij Sporting Lokeren, maar na Nieuwjaar kende de Braziliaan een flinke terugval. Toch is Georges Leekens erg tevreden over het seizoen van Coelho.

“In oktober en november stond Coelho moederziel alleen in de spits. Er rustte heel wat verantwoordelijkheid op zijn schouders en hij is daar toen uitstekend mee omgegaan. Die jongen is en blijft een absolute meerwaarde voor Sporting Lokeren, daar ben ik zeker van”, aldus Georges Leekens in een gesprek met Voetbalkrant.com.

“Hij komt van erg ver en is al de nodige kilo’s verloren. Dat hij nog scherper zou mogen staan? Goh, daar moet je mee opletten. Als hij nog kilo’s zou kwijtspelen, dan zou hij misschien wat kwaliteiten verliezen. Hij kan de bal zó goed bijhouden en weet zijn sterke lijf heel goed te gebruiken.”

Sterk tegen Gent

Toch kende Coelho op het einde van de reguliere competitie enkele mindere wedstrijden. “Ik heb hem tegen Westerlo naar de kant gehaald, want toen was het niet goed. Maar tegen Gent heeft hij bijvoorbeeld sterk gespeeld. Dat vergeten de mensen dan weer, hé”, besluit Leekens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties