Boetelijst Barcelona uitgelekt, en kijk eens wie zijn ploegmakkers met sprekend gemak aftroeft

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Boetelijst Barcelona uitgelekt, en kijk eens wie zijn ploegmakkers met sprekend gemak aftroeft
Foto: © Photonews

“What happens in de kleedkamer, stays in de kleedkamer”, het is iets waar veel profvoetballers zich op beroepen. Maar af en toe is het toch fijn om zo enkele kleedkamergeheimen te weten te komen…

Wel, bij FC Barcelona zijn nu de boetes van het huidige seizoen uitgelekt. En blijkbaar komen ook de spelers van één van de grootste clubs ter wereld al eens af en toe te laat aan op de club. En Gerard Piqué overtreft zijn ploegmakkers met sprekend gemak.

Volgens de Spaanse krant Sport verzamelde de verdediger van Barça voor 6.200 euro aan boetes. Dat is niet niks, al zal Piqué natuurlijk niet wakker liggen van dat bedrag. Op de tweede plaats staat Neymar (1.200 euro), terwijl Adriano (1.000 euro) het podium vervolledigt.

Nog geen boetes voor Messi, Suarez en Iniesta

Arda Turan, nog niet zo lang bij Barcelona, bracht toch ook al 600 euro in de pot. Gelukkig kan trainer Luis Enrique ook nog rekenen op enkele doorwinterde profs. Zo kregen Iniesta, Macscherano, Busquets, Dani Alves, Suarez en Messi dit seizoen nog geen enkele boete. Hieronder de kop van Sport:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties