Antwerp-sterkhouder wil zich opnieuw tonen op het hoogste niveau: "Ik droom van Anderlecht en Club Brugge"
Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Antwerpen
| 81 reacties

Mamatou N'Diaye en Antwerp FC willen zich opnieuw tonen op het hoogste niveau

Antwerp-sterkhouder wil zich opnieuw tonen op het hoogste niveau: "Ik droom van Anderlecht en Club Brugge"
Foto: © photonews

Mamatou N’Diaye lag onder contract bij KAA Gent en Zulte Waregem, maar liet er allerminst een onuitwisbare indruk na. Bij Antwerp FC is de middenvelder dit seizoen echter uitgegroeid tot een absolute steunpilaar. En dat wil hij nu ook op het hoogste niveau bewijzen.

KAA Gent plukte Mamatou N’Diaye in 2008 weg bij het Malinese Jeanne d’Arc FC. De middenvelder kon niet meteen doorbreken in het toenmalige Jules Ottenstadion en werd bij RAEC Mons gestald. Daar was hij wél een basispion.

In 2013 ging het richting Gaverbeek. N’Diaye slaagde er bij momenten in om zijn talent te tonen bij Zulte Waregem, maar er zat geen lijn in. Antwerp FC bood de Malinees een kans. En die greep hij met beide handen.

Het vertrouwen bij Antwerp FC is groot. Maar dat hebben we afgedwongen

”Nog vijf overwinningen en de titel is sowieso binnen”, heeft N’Diaye geen zin om de rekenmachine boven te halen. ”Of ik nog aan promotie met de Great Old twijfel? Het vertrouwen is groot, hé. (knipoogt) Maar dat hebben we afgedwongen.”

Bovendien wil de middenvelder zichzelf opnieuw tonen aan de Jupiler Pro League. ”Bij Antwerp weet iedereen dat ik er nog sta. Maar dat wil ik ook op het hoogste niveau bewijzen. Ook onze groep is er klaar voor. Dat hebben we in de Beker van België bewezen.”

RSC Anderlecht, Club Brugge,...

”We beseffen natuurlijk allemaal dat het in eerste klasse nog een versnelling hoger zal gaan”, besluit N’Diaye. ”Maar iedereen is ongelooflijk gemotiveerd. Antwerp brandt van ambitie. De Bosuil droomt ervan om opnieuw tegen RSC Anderlecht en Club Brugge te voetballen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties