'Kage in 't gevang': "Dat laat mij koud, maar mijn familie niet"

'Kage in 't gevang': "Dat laat mij koud, maar mijn familie niet"
Foto: © photonews

Hervé Kage zal er mee moeten leren leven dat de verkrachtingszaak waarin hij genoemd werd en van alle blaam gezuiverd werd, toch nog enige tijd zal blijven hangen. Hijzelf kan daar blijkbaar wel mee om, maar zijn familie heeft het er moeilijker mee.

"Het is niet gemakkelijk om van een imago af te raken. De mensen horen slechts wat ze willen horen. Het ergste is dat sommige mensen zelfs geloven dat ik dat meisje betaald heb om haar klacht in te trekken. Maar goed, de zaak is achter de rug en en ik denk dat de doorsneelezer het ook al wel vergeten is", vertelt de middenvelder van Kortrijk in S/V Magazine.

De fans van zijn ex-club Charleroi grepen het echter aan om een hele match 'Kagé in 't gevang' te scanderen. "Dat toont vooral aan dat ik hen gechoqueerd heb. Dat raakt niet alleen mij, maar vooral de mensen om mij heen. Voorzitter Joseph Allijns begreep bijvoorbeeld niet hoe je dat een hele match lang kunt zingen. Dat 'Kage in 't gevang' liet mij totaal koud. Maar mijn moeder en broer, die naar de matchen komen kijken, worden er wel door gekwetst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties