STVV reageert op vertrek Chris O'Loughlin en heeft al een duidelijk type opvolger voor ogen

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 16 reacties
STVV reageert op vertrek Chris O'Loughlin en heeft al een duidelijk type opvolger voor ogen
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na twee jaar als hulptrainer en één seizoen als T1 is het rijk van Chris O'Loughlin na deze jaargang uit op Stayen. De Limburgers gaan op zoek naar een opvolger en die moet beantwoorden aan een duidelijk profiel.

Meteen nadat het nieuws over het vertrek van O'Loughlin (lees er hier meer over) bekend raakte, boden verschillende coaches zich aan. "Zo gaat dat nu eenmaal als er dergelijke beslissingen volgen", vertelt STVV-manager Philippe Bormans bij Sporza radio. "Maar we gaan niet overhaast te werk."

Stijn Vreven is een Limburger, jong en zéér gedreven

Philippe Bormans

Ook een coach die momenteel elders aan de slag is, behoort tot de mogelijkheden. Zolang hij beantwoordt aan de vereisten. "STVV is een club die kansen geeft aan jonge trainers, daar was Yannick Ferrera een goed voorbeeld van", gaat Bormans verder.

"We zoeken verder iemand die wil werken met de jeugd. We hopen weer wat terug te grijpen naar eigen Belgische jongeren. Of Stijn Vreven, die al aan de club werd gelinkt, in dat profiel past? Hij is een Limburger, jong en zéér gedreven. Maar zoals al aangehaald: er liepen verschillende kandidaturen binnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties