Ronaldo reageert na fenomenale prestatie (terecht) op zijn criticasters

Timothy Collard
Timothy Collard
| 13 reacties
Ronaldo reageert na fenomenale prestatie (terecht) op zijn criticasters
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cristiano Ronaldo hield woord en trok Real Madrid gisteravond met een lekkere hattrick over de streep in de kwartfinale van de Champions League tegen VfL Wolfsburg. Na afloop van de ‘magische avond’ snoerde de Portugese vedette al zijn criticasters de mond.

“Het was niet mijn allerbeste, maar wel een van mijn beste wedstrijden in de Champions League. Ik zei op voorhand dat het een magische avond zou worden en dat werd het uiteindelijk ook”, aldus Ronaldo na de wedstrijd.

"Ik kan omgaan met kritiek, maar..."

CR7 kreeg de voorbije weken nogal wat kritiek te verduren omdat hij aan een – naar Ronaldo-normen – niet zo productief seizoen bezig is. “Ik kan omgaan met kritiek, maar ik blijf me focussen op cijfers en statistieken”, zei de Portugees daarover.

“En ik moet zeggen dat ik best tevreden ben met mijn cijfers”, deelde een grijnzende Ronaldo nog een prikje uit in de richting van zijn criticasters. “En het seizoen is nog niet afgelopen. Ik kan nog beter doen.”

Record

Ondertussen zit Ronaldo dit seizoen alweer aan 16 (!) Champions League-goals. Twee seizoenen geleden stelde hij het record scherper met 17 stuks. Met mogelijk nog drie wedstrijden voor de boeg kan de vedette van Real dat record nu nóg wat scherper stellen.

“Ik zou het record maar wat graag verbeteren. Doelpunten maken zit in mijn DNA. Ik wil blijven scoren en belangrijk zijn voor het team”, besloot Ronaldo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties