De geruchtenmolen komt op gang, deze Rode Duivels worden aan een andere club gelinkt

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
De geruchtenmolen komt op gang, deze Rode Duivels worden aan een andere club gelinkt

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen loopt op zijn einde, en daarmee beginnen de transfergeruchten. De volgende Rode Duivels worden aan een nieuwe club gelinkt.

Romelu Lukaku:

De Rode Duivel wordt mede door zijn topseizoen meermaals in verband gebracht met een transfer. De 25 goals die hij dit seizoen al scoorde leverde hem de interesse op van onder meer Juventus, Bayern München, Real Madrid, PSG. Everton wil Big Rom pas laten gaan bij een bedrag van minimaal 65 miljoen euro.

Thibaut Courtois:

Sinds hij gepasseerd werd in de Chelsea-basis door Begovic gonst het van de geruchten rond de nummer één van de nationale ploeg. Een terugkeer naar Spanje zou niet te ver gegrepen zijn, zowel Barcelona als Real Madrid zien een komst van de doelman wel zitten.

Radja Nainggolan:

Ook al zei de directeur van AS Roma nog dat de middenvelder onvervangbaar is voor de ploeg blijven de geruchten aanwaaien. Zo zou Chelsea helemaal niet afgeschrikt zijn door de uitspraken, Antonio Conte wil koste wat kost de Belg naar Stamford Bridge halen.

Christian Benteke:

De Liverpool-spits mag hoogstwaarschijnlijk vertrekken van Jürgen Klopp na dit seizoen. De speler zelf hamert erop dat hij tevreden is bij de club, maar een overstap zit er wel in. Atlético Madrid wordt genoemd als de nieuwe bestemming voor de fysiek sterke spits. Verder zou West Ham United ook concrete interesse hebben.

Marouane Fellaini:

Het seizoen van Big Fella is wisselvallig. De Brusselaar moest vaak genoegen nemen met een rol als supersub, maar van Gaal kiest hem af en toe ook voor de basisopstelling. De zaakwaarnemer van Fellaini zou al samengezeten hebben met AC Milan, maar er zou ook interesse uit Spanje zijn.

Axel Witsel:

Zelf heeft de middenvelder al laten weten te willen vertrekken bij Zenit Sint-Petersburg. De bestemming zou Engeland kunnen worden, en specifieker, Manchester City. Dat zou Witsel ploeggenoot van zowel Kompany als De Bruyne kunnen maken. Verder zijn Juventus en Bayern ook geïnteresseerd.

Michy Batshuayi:

Veel Engelse interesse voor de spits van Olympique Marseille. Arsenal, Tottenham en West Ham zien de komst van de Rode Duivel wel zitten. Ook in Duitsland zien ze Batshuayi graag voetballen, Borussia Dortmund heeft oren naar een transfer van de aanvaller die dit seizoen 13 keer scoorde en 9 assists gaf in 30 wedstrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties