Degradatiekraker met Mbokani ontaarde al na 3 minuten: Sunderland-back tegen de reclameboarding gekatapulteerd (met beelden!)
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

DeAndre Yedlin vloog met zijn hoofd stevig tegen de reclamepanelen

Degradatiekraker met Mbokani ontaarde al na 3 minuten: Sunderland-back tegen de reclameboarding gekatapulteerd (met beelden!)
Foto: © photonews

In België is de degradant al gekend, maar in Engeland liggen de teams die zakken nog niet vast. Zaterdagnamiddag vochten Norwich City en Sunderland een intens duel uit.

Dat bleek al na 3 minuten toen DeAndre Yedlin door Robbie Brady met een fikse duw tegen de reclameboarding werd gekatapulteerd. Het incident vond plaats voor de Sunderland-bank, waardoor de poppetjes meteen aan het dansen gingen. Er werd stevig geduwd en getrokken, de smakkerd die de rechtsachter maakte, was dan ook niet van de poes. (zie video)

De bezoekers lieten zich niet van de wijs brengen door het voorval. Borini, Defoe en invaller Watmore zorgden voor een overtuigende 0-3-uitzege, en daar kon ook Dieumerci Mbokani niets aan verhelpen. Door de nederlaag staat Norwich slechts één puntje meer boven de degradatiezone.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21681 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties