Bij Eupen zijn ze niet blij met de faciliteiten op de Bosuil: "Tickets voor plaatsen met zichtbeperking"

Redactie
| 30 reacties
Bij Eupen zijn ze niet blij met de faciliteiten op de Bosuil: "Tickets voor plaatsen met zichtbeperking"
Foto: © SC

Zaterdag is het zover, spannender kan je een scenario niet uitschrijven. Op de allerlaatste speeldag nemen de twee leiders het tegen elkaar op voor de titel in tweede klasse. De bezoekers zijn alvast niet tevreden met de beschikbaar gestelde tickets.

Deze zaterdag staat dé match op het programma waar iedereen bij wil zijn: Antwerp vs. Eupen. Bij de thuisploeg waren de tickets in een mum van tijd de deur uit, bij de uitploeg moet de voorverkoop nog starten. Dinsdagavond kunnen de fans van AS Eupen zich naar het stadion begeven om één van de 381 bezoekerstickets te bemachtigen.

Zichtbeperking

Maar bij Eupen zijn ze niet bepaald blij met het geringe aantal tickets dat het van Antwerp gekregen heeft. “We krijgen slechts 381 tickets ter beschikking gesteld en dat zijn dan nog eens tickets voor plaatsen met een zichtbeperking”, klinkt het bij de gefrustreerde supporters.

De tribune boven het bezoekersvak blijft om veiligheidsredenen leeg. Wie van de Eupen-supporters geen ticket heeft kunnen bemachtigen kan de wedstrijd volgen op een groot scherm in de thuisstad.

Zaterdag wordt het nagelbijten voor beide ploegen, wie pakt de titel in tweede klasse? Volg het hier allemaal live!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties