Sprokkels 28/04: Stamceltherapie voor Ronaldo, Okaka op het EK?

Redactie
| 0 reacties
Sprokkels 28/04: Stamceltherapie voor Ronaldo, Okaka op het EK?
Foto: © Photonews

Met de play-offs komt het slot van het seizoen in zicht, maar onze redactie krijgt dagelijks ook een karrenvracht aan nieuwtjes en leuke weetjes binnen. We gieten het zoals dagelijks in een handig overzicht.

  • Cristiano Ronaldo kampt met een dijbeenblessure, maar het is gebleken dat de kwetsuur ernstiger is dan verwacht. De Portugese superster heeft een scheurtje in zijn dijbeen. Om zo snel mogelijk fit te geraken wendt de Real Madrid-aanvaller zich tot stamceltherapie, zodat hij sneller zou genezen.
  • De mascotte van het verrassende Leicester City, Filbert Fox, heeft een eigen schoenencontract getekend. De vos heeft nu een deal met Puma!
  • Francesco Totti zou in de belangstelling staan van New York Cosmos. De ploeg uit de Amerikaanse Major League Soccer is onder de indruk van de nog steeds presterende aanvaller. De trainer Giovanni Savarese zou al gesproken hebben met de 39-jarige spits.
  • Anderlecht-spits Stefano Okaka hoopt op een selectie voor het EK, dat lijkt dichterbij gekomen te zijn door het uitvallen van Ciro Immobile. De Italiaanse aanvaller speelde al 4 interlands en staat dus zeker op de radar van de Italiaanse nationale ploeg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties