Moeten Kompany en De Bruyne woensdag voorbij CR7? Real Madrid komt met nieuws over de blessure van de Portugees

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Moeten Kompany en De Bruyne woensdag voorbij CR7? Real Madrid komt met nieuws over de blessure van de Portugees
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Woensdag speelt Real Madrid de terugwedstrijd in de CL tegen Manchester City. De Madrilenen hopen dat hun sterspeler, Cristiano Ronaldo, fit geraakt voor deze belangrijke partij. De Portugees is al een meer dan een week out door blessureleed.

CR7 trainde zondag weer mee met het eerste elftal van Real Madrid. Dat toonde de club zelf met een filmpje op hun YouTubekanaal. Goed nieuws dus voor Los Blancos, die zich voorbereiden op de terugmatch in de halve finale van de Champions League tegen Manchester City.

De Portugees miste de vorige drie partijen van de Koninklijken door zijn hamstringblessure, onder andere de heenwedstrijd in Manchester. Die match eindigde op 0-0. Karim Benzema trainde niet mee met de groep, maar trainer Zinedine Zidane was zeker dat hij in staat zal zijn om zijn rol te spelen tegen The Citizens.

Heruitgave van de finale van La Décima

Als Real woensdag de overwinning uit de brand sleept, is er een heruitgave mogelijk van de Champions League-finale waarin ze hun tiende keer het tornooi wonnen. Toen waren ze te sterk voor stadsrivalen Atletico Madrid. De Rojiblancos moeten dinsdag wel nog voorbij Bayern München geraken.

Hieronder kunt u het filmpje van CR7 bekijken. Opgepast, het laden kan enkele ogenblikken duren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties