Vergeet Mourinho… ‘Ferguson wil dat deze man de nieuwe coach van Manchester United wordt’

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Vergeet Mourinho… ‘Ferguson wil dat deze man de nieuwe coach van Manchester United wordt’
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Al weken – zelfs maanden – wordt José Mourinho in verband gebracht met een overstap naar Manchester United. De Portugese succescoach zou de teleurstellende Louis van Gaal moeten opvolgen, maar nu zou United toch voor een andere trainer opteren…

Volgens The Daily Mirror gaat de Engelse recordkampioen namelijk voluit voor… Mauricio Pochettino. De Argentijnse oefenmeester kende de voorbije jaren een steile opmars in de Premier League. Eerst boekte hij goede resultaten met Southampton, de voorbije twee seizoenen deed hij hetzelfde met Tottenham.

Dat Ferguson en Pochettino samen gespot werden in een restaurant voedt de geruchten natuurlijk nog wat extra. Opvallend is dat ook de assistent van Pochettino, Jesus Perez, van de partij was tijdens het etentje.

Wederzijdse bewondering?

Ferguson zou een grote fan zijn van Pochettino en de Schot zou de huidige trainer van Tottenham graag bij Manchester United aan de slag zien gaan.

Bij The Spurs spreken ze de geruchten dan weer tegen. Volgens de club zou het etentje er gekomen zijn omwille van de wederzijdse bewondering tussen beide heren. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties