FC Belghoven Wie heeft de knapste vriendin? "Als ik dat niet zou zeggen, volgen er problemen!"

Diederik Geypen
Diederik Geypen en Jaap Vreeke
| 1 reacties
Wie heeft de knapste vriendin? "Als ik dat niet zou zeggen, volgen er problemen!"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op 13 mei opent FC Eindhoven zijn play-offs richting Eredivisie. Voetbalkrant.com reisde naar Nederland op zoek naar de 11 Belgen en keerde terug met de unieke reeks 'FC Belghoven'. In week 2 beantwoorden ze ongewone vragen met een ploeggenoot, vandaag de prangende slotvraag: wie heeft de knapste vriendin?

Dat de spelers zich bij deze vraag op glad ijs begeven, is voor Dario Van den Buijs wel duidelijk: "Ik heb de knapste, als ik dat niet zou zeggen volgen er problemen!" (lacht) Ook Fries Deschilder vindt zijn eigen vriendin het mooiste.

Jinty Caenepeel apprecieert het vrouwelijk schoon wel. "Maxime, Anil en Dario hebben allemaal een mooie vriendin, maar eigenlijk heeft iedereen in de ploeg wel een knappe wederhelft."

Dat was snel geantwoord hè!

"Ik heb natuurlijk de knapste vriendin, dat moet iedereen antwoorden!", lacht Sebastiaan De Wilde. En Tom Van Imschoot doet dat ook: "Mijn vriendin is de allermooiste."

Jari Vandeputte heeft zijn antwoord nog iets sneller dan de rest snel paraat. "Ik! Dat was snel geantwoord hè", lacht de middenvelder. Tibeau Swinnen wil zijn antwoord liever herzien: "Maxime Gunst denk ik. Of nee zet toch maar blanco." (lacht)

Alleen Chiro N'toko heeft het moeilijk bij deze vraag. "De knapste? Dat weet ik eigenlijk niet, joker!", grapt de aanvoerder van de Eindhovenaren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties