Belgische strijd om plek twee in Italië LIVE

Redactie
| 0 reacties
Belgische strijd om plek twee in Italië LIVE

Er is vandaag veel en veel meer te beleven dan wedstrijden in België. In alle Europese competities neemt de spanning namelijk stilaan toe. En u hoeft er niet veel van te missen.

Hebt u zin in een topwedstrijdje vandaag? Stem dan vandaag uw computer af op DEZE SITE om mee te genieten van deze partij vol spanning en sensatie.

In Italië komen vandaag zowel Nainggolan als Mertens in actie. Zowel AS Roma als Napoli maken nog een kans op de erg mooie tweede plaats in de Serie A.

Kan AC Milan stunten tegen Roma? Zet via ons in en bekijk het live. Dat levert je via ons meteen 183 euro op! Winst van Frosinone tegen Napoli? 1560 euro! En gaat het stuntje niet door? Dan krijg je via onze gratis weddenschap het geld meteen terug!

De hele dag dus zeker afstemmen op UNIBET als u al deze topmatchen wil zien. Het zou wel eens een erg interessante avond kunnen worden.

Al deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn dankzij ons live en GRATIS te volgen via UNIBET TV.

Al die matchen kan u via Unibet LIVE en GRATIS bekijken. Heb je geen account, geen probleem. Maak hier je account aan en dan kan je straks direct kijken!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties