Hier is de Engelse EK-selectie (met 1 grote verrassing)!
Pieter De Clerck
| 13 reacties

Ontdek wie er mee mag naar Frankrijk en wie teleurgesteld achterblijft

Hier is de Engelse EK-selectie (met 1 grote verrassing)!
Foto: © SC

De Engelse bondscoach Roy Hodgson heeft zopas zijn selectie voor het EK bekendgemaakt. En zijn team heeft er goesting in volgens de Britt: "Ze zijn hongerig, enthousiast en vol energie." Dat belooft!

Van deze 26-koppige selectie zullen er op 31 mei nog 23 namen overblijven. Onder de drie geselecteerde goalies zijn er geen verrassingen. Hart gaat mee als eerste keeper, Forster en Heaton zijn de reservedoelmannen.

In de verdediging heeft Hodgson plaats voor de volgende zeven namen: Bertrand, Clyne, Cahill, Rose, Smalling, Stones en Walker.

Walcott en Defoe volgen het EK vanuit hun zetel

Op het middenveld is er geen plaats voor Theo Walcott die teleurgesteld reageert op Twitter. De volgende jongens zakken wel mee af met het Engelse nationale team: Alli, Barkley, Dier, Delph, Drinkwater, Henderson, Lallana, Milner, Sterling, Townsend en Wilshere.

 

Eindigen doen we met de ijzersterke aanvalslinie. Met Kane, Rooney, Sturridge, Vardy en Rashford, de 18-jarige verrassing van ManU, staan er enkele serieuze klasbakken op het selectieblad. Jermain Defoe, die een sterk seizoenseinde speelde bij Sunderland, blijft thuis hoewel veel Engelse voetbalfans hem graag mee hadden genomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties