Musonda terug in Londen: wat nu, Charly?

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
Musonda terug in Londen: wat nu, Charly?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen zit erop in Spanje en Charly Musonda Jr keerde alweer terug naar Londen, hoewel er voor zijn ploegmaats bij Betis nog een aantal trainingen en vriendschappelijke wedstrijden op het programma staan. De toekomst van de jonge Belg is erg onduidelijk.

Musonda zelf stak niet onder stoelen of banken dat hij zich erg goed voelde in Spanje. En ook bij Betis waren ze in de wolken met hun winteraanwinst.

De Spaanse club wil Musonda graag nog een jaartje langer huren, maar wil in dat geval wél een aankoopoptie afdwingen. En daar wringt net het schoentje. Als dat al lukt, dan beseffen ze in de Andalusische hoofdstad ook dat het prijskaartje voor een overname weleens erg hoog zou kunnen liggen. Te hoog voor de club.

Bij Real Betis is men momenteel al volop bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. De club, die dit seizoen op de tiende plaats eindigde, maar zich pas op de voorlaatste speeldag mathematisch verzekerde van het behoud, wil volgend seizoen hogerop.

Met een nieuwe coach (Poyet) en een nieuwe sportief directeur (Torrecilla, die uitstekend werk leverde bij Celta de Vigo) is men bezig met een grote kuis in de huidige spelerskern én met de targets voor deze zomer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties