Gaat Club Brugge binnenkort zaakjes doen met Italiaanse middenmoter?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Gaat Club Brugge binnenkort zaakjes doen met Italiaanse middenmoter?
Foto: © photonews

Club Brugge kroonde zich niet zo lang geleden tot kampioen in de Jupiler Pro League, maar het is toch goed mogelijk dat de Bruggelingen deze zomer enkele transfers gaan doen. Een uitgaande transfer die alvast in de lucht hangt, is die van Nicolas Castillo.

De Chileense aanvaller werd tijdens het voorbije seizoen uitgeleend aan het Italiaanse Frosinone en Universidad Catolica in zijn vaderland. Bij die laatste ploeg maakte Castillo indruk door elf keer te scoren in evenveel wedstrijden.

Het leverde de nukkige spits – die bij Club geen toekomst meer lijkt te hebben – een plaatsje in de Chileense selectie voor de Copa America en de interesse van het Mexicaanse Cruz Azul op. Die club zou zelfs 4,5 miljoen euro veil hebben voor Castillo.

Atalanta wil Castillo huren met aankoopoptie

Maar nu is er ook interesse van het Italiaanse Atalanta Bergamo. De nummer 14 uit de Serie A is al een tijdje op zoek naar een aanvaller. Volgens Corriere dello Sport heeft Atalanta een huurdeal met een aankoopoptie van 2 miljoen euro in gedachten. Afwachten wat het zal worden voor Castillo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties