Analyse Hallelujah! Djuricic! De ogen zijn opengegaan bij Anderlecht

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 54 reacties
Hallelujah! Djuricic! De ogen zijn opengegaan bij Anderlecht
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht onderhandelt met SL Benfica om Filip Djuricic aan boord te houden. Wat ondergetekende meteen dacht bij het horen van het nieuws? Eindelijk, de ogen zijn opengegaan in het Astridpark.

RSC Anderlecht huurt Filip Djuricic van SL Benifa met aankoopoptie, maar dat bedrag ligt veel te hoog voor de paars-witte bankrekening. Maar er komt schot in de zaak.

"Ja, oef!" Het was een veelgeslaakte zucht in de huiskamers van Anderlecht-fans, maar ook ondergetekende is overtuigd van de meerwaarde die Djuricic volgend seizoen kan bieden aan paars-wit.

De Serviër was de voorbije maanden dan wel niet outstanding of fenomenaal, integendeel. Dat heeft iedereen gezien. Maar in zijn voeten zit wel dat ene vleugje geniaal. Een slapend vulkaantje aan onnavolgbare bewegingen en de wekker staat ingesteld.

Wat hadden Herman Van Holsbeeck of Besnik Hasi dit seizoen eigenlijk verwacht van Djuricic? Dat hij na maanden zonder wedstrijd ineens een titelstrijd zou beslissen in Brussels voorbeeld? Euh... nee!

Prins van het Park?

Maar de ogen zijn opengegaan en de pro's wegen op tegen de contra's. Want jawel, Djuricic is de eerste sinds een poosje die - let op: hij moet het nu wel ook bewijzen - aanspraak zal kunnen maken op dé paars-witte titel: Prins van het Park.

En dus juichen wij, voor Anderlecht én voor het Belgische voetbal, toe dat Djuricic wellicht volgend seizoen nog steeds in de pintejsliga zal rondhollen. Die man is tot héél véél in staat. En zeker met een normale voorbereiding in de benen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties