Reactie Verdedigers Rode Duivels leggen het uit na vermijdbaar tegendoelpunt

Verdedigers Rode Duivels leggen het uit na vermijdbaar tegendoelpunt

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Finland heeft zijn naam als zwarte beest van de Rode Duivels weer meer dan waargemaakt. In het Koning Boudewijnstadion werd het 1-1. De verdediging zag er bij het tegendoelpunt niet goed uit. De hoofdrolspelers mochten het dan ook uitleggen achteraf.

Hämälainen kwam uit de rug van Vermaelen gekropen om de 0-1 voorbij Courtois tegen de touwen te drukken: "Ik had hem niet voelen komen en was te laat. Als je moet reageren op zoiets, dan kom je altijd te laat."

"Ik had hem niet verwacht. Maar verder liep de communicatie achteraan wel goed. We hebben al bij al weinig weggegeven, dus we mogen niet klagen. Voor mij persoonlijk is het zaak om fit te raken, daarvoor moet ik spelen. Zondag willen we resultaat halen."

Fit raken door te spelen -

"We kregen veel kansen en daarmee moeten we tevreden zijn", aldus Toby Alderweireld. Offensief droeg hij meer dan zijn steentje bij: "En dat heeft Jan ook kunnen doen. Misschien had ik moeten scoren met mijn linkervoet bij die ene kans, maar goed."

"Het tegendoelpunt? Jammer dat we niet konden winnen. Soms heb je een beetje geluk nodig en dat zat ons deze keer niet echt mee. Wij hadden meer kunnen scoren, zij doen het vanop hun enige kans."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties