Marc Wilmots én wij hielden deze twee jongens in het oog en... ze zijn helemaal klaar!

Maarten Pottie vanuit Genk
| 2 reacties
Marc Wilmots én wij hielden deze twee jongens in het oog en... ze zijn helemaal klaar!

De wedstrijd tegen Finland moesten de Rode Duivels zonder Mousa Dembélé en Radja Nainggolan afwerken. Zondag tegen Noorwegen is het duo weer beschikbaar.

Dembélé trainde gisteren al mee, maar toen ging hij nog voortijdig naar de kleedkamer uit voorzorg. Deze keer werkte hij de volledige training mee af, de middenvelder van Tottenham lijkt klaar voor de wedstrijd tegen Noorwegen. Ook die andere pion op het middenveld, Radja Nainggolan was helemaal terug.

Het EK betekent alles voor Radja

We zagen Nainggolan na de training nog lustig op doel trappen, en hij hield zich niet in. "Hij is 100% fit", wist Wilmots te vertellen. "Ik maak mij geen zorgen over Radja. Als het aan hem had gelegen had hij de vorige twee wedstrijden al gespeeld. Nu bedankt hij ons omdat we hem opzij hebben gehouden, daarom beslist de staff en niet de speler."

"Hij heeft ook een enorme honger", aldus de bondscoach. "Hij speelde dit seizoen alles bij AS Roma en dit is zijn eerste groot toernooi als international. Dit Europees kampioenschap betekent alles voor hem, hij wil absoluut spelen."'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties