'Club Vazquez komt opnieuw shoppen in Jan Breydel'
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 9 reacties

Na Victor Vazquez trekt nu ook Nicolas Castillo naar Cruz Azul

'Club Vazquez komt opnieuw shoppen in Jan Breydel'
Foto: © Photonews

Club Brugge deed deze winter Victor Vazquez van de hand richting het Mexicaanse Cruz Azul. De contacten met die club zijn ondertussen niet stilgevallen, want er lijkt opnieuw een speler op weg naar Mexico.

Nicolas Castillo werd tijdens het voorbije seizoen uitgeleend door Club Brugge aan het Italiaanse Frosinone en Universidad Catolica in zijn vaderland. Bij die laatste ploeg maakte Castillo indruk door elf keer te scoren in evenveel wedstrijden.

Het leverde de spits zelfs een selectie op voor de Chileense nationale ploeg op de Copa America. En de geïnteresseerde clubs konden niet meer op een hand worden geteld: zowel in Chili als Italië werd er naar hem uitgekeken.

4,5 miljoen euro

Maar ook Cruz Azul - de nieuwe club van Victor Vazquez - wilde er Castillo maar wat graag bij hebben. In eerdere berichtgeving klonk het zelfs dat zij 4,5 miljoen wilden besteden aan de aanvaller.

Of ze dat bedrag nu ook effectief willen neerleggen is niet helemaal duidelijk. Verschillende Mexicaanse journalisten geven ondertussen wel aan dat de deal beklonken is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties