EK-dagboek Nog 29 nachten slapen: wij werken tenminste, in de rapte van Parijs naar Marseille en blooper met AVL

Redactie vanuit Bordeaux
| 0 reacties
Nog 29 nachten slapen: wij werken tenminste, in de rapte van Parijs naar Marseille en blooper met AVL
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Nog 29 nachten slapen en België is... Europees kampioen! De redactie van Voetbalkrant.com is aanwezig in Frankrijk om onze Rode Duivels te volgen. In ons (foto)dagboek kunnen jullie onze belevenissen op de voet volgen.

Goed nieuws uit Bordeaux! Regen hebben we vandaag - onze reporter houdt daar niet van, tiens - niet gezien. Zomers was het weer niet, maar je hoort ons niet klagen.

Maar eerst even terug naar gisterenavond. Frankrijk en Roemenië speelden de openingswedstrijd, maar daar hebben we weinig van gezien. Marc Wilmots vond het nodig om net gisteren 's avonds te trainen.

Al hadden we wel collega's ter plaatse in het Stade de France. Johan Walckiers, Florian Holsbeeck en Manu Gonzalez waren van dienst om de openingswedstrijd te verslaan. Ja, ze mochten nog binnen na die sweep...

We proberen overigens een pak wedstrijden live in het stadion te volgen. Het olijke trio was vanochtend al vroeg uit de veren om van Parijs naar Marseille te knallen. En dat mag je gerust letterlijk nemen.

Vandaag hadden we trouwens een babbeltje met Marouane Fellaini. Een opmerkelijke collega had voor de gelegenheid een shirt van Carlos Valderrame aangetrokken.

Maar wat gebeurt er met zijn kapsel als we binnen 29 dagen Europees kampioen zijn? Sander De Graeve - de superman onder videojournalisten - vroeg het hem zonder blozen.

Onze trouwe lezers hebben ondertussen al gemerkt dat we dagelijks via video's het laatste nieuws op jullie loslaten. Maar nu en dan loopt er natuurlijk eens iets mis...

We moeten eerlijk zijn. Collega Aernout Van Lindt - ook wel eens De Denker genoemd - had lange tijd gesleuteld aan de perfecte tekst. Enig probleem: Voetbalprant.com (sic) bestaat nog niet.

Voor de liefhebbers: we gooien zo meteen een côte-à-l'os op onze barbecue. Met andere woorden: stay tuned!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties