EK-dagboek Nog 21 nachten slapen: uitstekende foie gras, Panini? Nee, Baby Bell en daarom loopt MPH echt in Bordeaux rond

Redactie vanuit Bordeaux
| 0 reacties
Nog 21 nachten slapen: uitstekende foie gras, Panini? Nee, Baby Bell en daarom loopt MPH echt in Bordeaux rond
Foto: © Photonews

Nog 21 nachten slapen en België is... Europees kampioen! De redactie van Voetbalkrant.com is aanwezig in Frankrijk om onze Rode Duivels te volgen. In ons (foto)dagboek kunnen jullie onze belevenissen op de voet volgen.

De Rode Duivels wonnen gisteren met 3-0 van Ierland. Wedstrijdje doen, verslagje tikken en restaurantje doen? Vergeet het maar snel. Zo'n matchdag is op werkvlak telkens een marathondag.

We proberen jullie dan ook constant up to date te houden over het reilen en zeilen in én rond het stadion. Een taak die op de redactie van Voetbalkrant.com overigens tot een ware kunst is verheven.

Rond de klok van elven - jawel, 's avonds - hadden we dan ook eindelijk even de tijd om te puffen en te blazen. Al kunnen we wel melden dat de foie gras hier van uitstekende kwaliteit is.

We kwamen Michel Preud'homme gisteren overigens tegen in Bordeaux. De officiële uitleg? De vriendin van de coach van Club Brugge woont in de stad. De echte reden? Hij was verkeerd gereden.

Dat komt ervan als je de bordjes 'Bruges' volgt... Onze excuses overigens voor de povere kwaliteit van de foto. Ook voor onze iPhone was het immers een heel lange werkdag.

Enkele dagen geleden lieten we jullie overigens weten dat sommige van onze redacteurs met een Panini-verslaving kampen. Dat is ondertussen voltooid verleden tijd. De echte kenners zijn ondertussen overgeschakeld op de Baby Bel-verzameling.

We eindigen met een opmerkelijke vaststelling. Elke amateurvoetballer of liefhebber kent het beeld van een politiecombi die op zondagmiddag naast het veld van de plaatselijke provincialer postvat.

Wel, wij denken dat de Franse ordediensten heel blij zijn dat de Rode Duivels in Bordeaux zijn neergestreken. Wat hadden ze anders moeten doen op zondag? Ze waren overigens tevreden van de stand-up van Florian.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties