Buitenlandse pers heeft ook geen idee meer: "Wie kan de Belgen nog stoppen?"

Buitenlandse pers heeft ook geen idee meer: "Wie kan de Belgen nog stoppen?"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat de Rode Duivels (en Eden Hazard) uit hun sloffen toverden tegen Hongarije? Het heeft iedereen met de voeten op de grond gezet. Gisteren stond er nog een kritisch artikel in de Franse krant, vandaag lijkt dat geen bestaansreden meer te hebben. Vraiment!

Favorieten, echt? Het leek gisteren nog wel alsof de Fransen echt niet geloofde in de kansen van de Belgen. En dat ondanks toch een makkelijke tabelhelft.

Een dagje later is de wereld echter opgestaan met een heel ander gevoel. Dat beseffen zelfs de Italianen, die ons op speeldag 1 nog klopten en België zo de goede kant van de tabel instuurden. "Ze zijn weergaloos, wie gaat hen tegenhouden", vragen ze zich af in Gazzetta Dello Sport.

"Een lesje in voetbal, gedirigeerd door de meester Hazard", klonk het nog in de Italiaanse pers. Lof voor de absolute topspeler uit de selectie dus ook. En ook in Spanje was er in Marca bijzonder veel lof voor Hazard. "Hij is klaar om de Belgen naar Parijs te brengen."

En zelfs de immer kritische pers uit Engeland heeft het begrepen: Hazard is er klaar voor, net als de rest van de Belgische selectie. Wales mag alvast gaan daveren op de grondvesten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties