EK-dagboek Nog 11 nachten slapen: Even Apeldoorn bellen, Bordelais avondje stappen en... uitleggen en peetjes tekenen

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Bordeaux
| 0 reacties
Nog 11 nachten slapen: Even Apeldoorn bellen, Bordelais avondje stappen en... uitleggen en peetjes tekenen

Nog 11 nachten slapen en België is... Europees kampioen! De redactie van Voetbalkrant.com is aanwezig in Frankrijk om onze Rode Duivels te volgen. In ons (foto)dagboek kunnen jullie onze belevenissen op de voet volgen.

Bordeaux is een studentenstad, hebben we ons laten vertellen. En wie komt er na een examenperiode buiten? Jawel, studenten. Dus ook onze redactie ging de sfeer eens opsnuiven in de straten van de Franse stad.

Maar een stapje zetten doe je natuurlijk niet op een lege maag. En in die denkwijze wijzen de neuzen van onze redactie in dezelfde richting. Je zou voor minder als je onderstaande foto's ziet.

We trokken overigens naar The Houses of Parliament. Een gezellige bar, pardoes in het centrum van het historische Bordeaux. En dan... merkte Sander een pooltafel op. Uitleggen en peetjes tekenen, dat kan onze Gent-watcher wel.

We liepen overigens een verloren gelopen Nederlander - ook al woont hij in Parijs - tegen het lijf. Arno Dekker - Hollandser kan die naam niet en jawel... hij kwam uit Apeldoorn!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties