Het EK volgens FM Wie haalt het tussen de Duitsers en de Italianen?

Sander De Graeve
Wie haalt het tussen de Duitsers en de Italianen?

Ook nu de Belgen uit het tornooi liggen, voorspellen we alle wedstrijden van het EK in Frankrijk aan de hand van Football Manager. Vanavond krijgen we de topper tussen Italië en Duitsland.

Italië - Duitsland

Tegen de Duitsers zitten de Italianen quasi de hele tweede helft in een zetel. Net als tegen Spanje en eerder tegen België kunnen ze teren op een 1-0 voorsprong dankzij Simone Zaza. Toch vinden de Duitsers wél het gaatje.

Müller tekent voor de gelijkmaker tien minuten voor tijd en invaller Lukas Podolski zorgt voor euforie in de extra tijd. Hopelijk wordt het vanavond ook zo spannend in het stadion van Bordeaux!

Bekijk hieronder de doelpunten van deze wedstrijd, opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.