Probeerde Marc Wilmots zó zijn vel te redden? Rode Duivels stuurden bondscoach kordaat wandelen

Redactie
| 58 reacties
Probeerde Marc Wilmots zó zijn vel te redden? Rode Duivels stuurden bondscoach kordaat wandelen
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Het is ondertussen duidelijk geworden dat het EK-parcours van de Rode Duivels de laatste dagen enorm hobbelig was. Nu blijkt dat Marc Wilmots in de laatste uren nog een praatsessie heeft proberen te organiseren. Tevergeefs...

De uitschakeling tegen Wales kwam hard aan bij de Rode Duivels, én bijgevolg bij gans België. De voorbije dagen werd het duidelijk dat de dagen voor de uitschakeling een opstapeling van frustraties en onwetendheid waren.

Meteen na het verlies tegen de Welshmen vlogen de Belgische internationals terug naar Bordeaux, om van daaruit quasi onmiddellijk de vlucht naar België in te zetten. En toen probeerde Marc Wilmots zijn vel te redden...

Het Laatste Nieuws weet dat de bondscoach een praatsessie probeerde te organiseren. Das Kampfschwein wilde de spelers met een duidelijke boodschap de vakantie insturen. Al was er een probleem.

Praatsessie? Neen!

Daar hadden de spelers allerminst zin in. Het voorstel van Wilmots werd kordaat afgeketst. De Rode Duivels trokken naar huis, de bondscoach - voor hoelang nog? - bleef in alle eenzaamheid achter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties