Opinie Yannick, staar je niet blind en denk héél goed na

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 4 reacties
Yannick, staar je niet blind en denk héél goed na

De naam van Yannick Carrasco prijkt op de verlanglijst van FC Barcelona. Meer zelfs: de Catalaanse grootmacht is concreet voor de Rode Duivel. En toch hebben wij volgende raad voor de flankaanvaller: doe het niet.

FC Barcelona is gecharmeerd door Yannick Carrasco. De Rode Duivel is jong én heeft het potentieel om een basispion te worden in de hoofdmacht van Barça. Maar denk toch even langer na, Yannick.

Want waarom zou Carrasco vertrekken bij Atlético Madrid? Los Colchoneros kan je dan wel niet vergelijken met Barcelona, maar de Madrilenen hebben de voorbije seizoenen de kloof wel voor een groot deel dichtgefietst.

Bovendien is er nog ene Diego Simeone. De Argentijnse coach van Atlético is dan wel een brulboei, maar Carrasco gaf zelf aan dat hij een nieuwe wereld leert kennen. "Nu weet ik tenminste hoe ik efficiënt kan verdedigen."

En dé vraag...

Is Carrasco überhaupt klaar voor de stap naar Nou Camp? Het antwoord volgens ons: nee, nog niet. Onze landgenoot was dan wel outstanding in de finale van de Champions League, maar op het EK kwam al een terugval.

Met andere woorden: Carrasco moet eerst regelmaat in zijn spel krijgen. En dan kan hij er op een dag aan denken om te gaan concurreren bij Barcelona. Nog een reden nodig? We geven drie letters: M, S en N.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties