Mechelen ging diep in oefenmatch: "Ze moesten eens over de limiet"

Mechelen ging diep in oefenmatch: "Ze moesten eens over de limiet"
Foto: © Photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Morgen is er nog de oefenpartij tegen de Grieken, maar Aleksandar Jankovic heeft zijn ploeg al min of meer in zijn hoofd. "Maar ik heb vele sterke spelers, dus zelfs wie ik opstel tegen Club Brugge hoeft nog niet mijn vaste 11 te zijn", houdt hij de boot nog wat af.

Toch was het al duidelijk dat Jankovic ook dit seizoen in een opstelling met drie centrale verdedigers gaat beginnen. Als flankverdedigers werden Claes en Paulussen uitgespeeld, ook op dat gebied is er weinig veranderd met eind vorig jaar dus.

"Of dit de vaste basiself is voor Club Brugge? Het is te vroeg om daar al iets over te zeggen. Dit is zeker wel een test, maar we hebben veel goede spelers", aldus Aleksandar Jankovic na het oefenduel met OH Leuven (1-1).

Wilde ze eens helemaal leegmaken -

Aleksandar Jankovic

"Zelfs wie tegen Club Brugge aan de match begint is niet zeker van zijn plekje. Er kan de komende weken zeker nog iets veranderen." Maar toch: de lijnen zijn uitgezet.

En ook: de coach bracht slechts een wisselspeler in. "Ja, ik wilde de spelers eens helemaal leegmaken. De scherpheid verdween daardoor misschien wel een beetje, maar dat was de bedoeling. We moesten eens over de limiet gaan in de

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties