Overmeire sust: "Tegen zo'n team weet je dat het moeilijk is"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Lokeren
| 0 reacties

Overmeire sust na zware nederlaag: "Tegen zo'n team weet je dat het moeilijk is"

Overmeire sust: "Tegen zo'n team weet je dat het moeilijk is"
Foto: © Photonews

Sporting Lokeren kende tegen Newcastle United geen ideale afsluiter van een mooie fandag. De Waaslanders gingen met 0-4 onderuit tegen de Engelsen, die duidelijk een klasse beter waren.

"Als je tegen zo'n ploeg speelt, weet je dat het geen gemakkelijke wedstrijden zijn", suste kapitein Killian Overmeire. "Het was de laatste match van de voorbereiding en ik ben blij dat die gedaan is. Vanaf volgende week kunnen we ons eindelijk op de competitie concentreren."

Ik hoop dat we nu alle foutjes gehad heben -Killian Overmeire

"Newcastle is een traditieclub, hé." Toch was het niet enkel de sterkte van de jongens uit het noorden van Engeland, maar ook slordigheden bij de thuisploeg. "Ik hoop dat we die foutjes nu allemaal gehad hebben."

"Of we klaar zijn? Ja." Op de vraag of er nog versterkingen nodig zijn, wou Overmeire liever niet reageren. "Dat is voor de coach en voor Willy Reynders, het is niet aan ons om daar uitspraken over te doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21819 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties