"We zijn nog niet kansloos tegen zo'n groot team als Racing Genk"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
"We zijn nog niet kansloos tegen zo'n groot team als Racing Genk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk won de heenwedstrijd tegen Cork City met het kleinste verschil: 1-0. En dus wordt het in Ierland een verraderlijke terugmatch. Peter Maes wil geen herhaling van Buducnost, de trainer van Cork City hemelde Genk helemaal op.

John Caulfield was een gelukkig man na de heenwedstrijd, ook al verloor Cork City met het kleinste verschil. “We wisten dat we onder grote druk zouden staan in Genk en we zijn ontgoocheld omdat we tegen een grote club onze kansen niet hebben afgemaakt.”

“Maar we hebben alle energie in de match gestoken. Tegen een ‘massive team’ als Racing Genk hebben we het bijzonder goed gedaan en zo is de terugmatch gered. Dat wordt voor ons heel speciaal: voor een vol huis met 7000 man erachter: de focus zal er moeten zijn, maar we leven nog.”

Er zal geen onderschatting zijn –

Peter Maes van zijn kant hoedt zich voor te veel zelfzekerheid op voorhand. In Montenegro op bezoek bij Buducnost Podgorica liep het ei zo na nog verkeerd, tegen Cork is de marge bovendien krap.

“In Cork zal er zeker geen onderschatting zijn en we zullen moeten scoren. Podgorica mag niet herhaald worden, zoveel is duidelijk. Het was goed dat mijn team ontgoocheling voelde toen we niet meer dan eens scoorden thuis.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties