Maes op scherp voor Gent: "Ze zijn een echte topploeg... Ze krijgen elk foutje mee"

Redactie
| 16 reacties
Maes op scherp voor Gent: "Ze zijn een echte topploeg... Ze krijgen elk foutje mee"
Foto: © Photonews

Peter Maes staat al op scherp voor de verplaatsing naar AA Gent. En de scheidsrechter vooraf al wat waarschuwen, hoort daar ook wel bij. De coach van de Limburgers ziet immers een verandering in de benadering van de Buffalo's.

Sinds hun landstitel is AA Gent één van de meest gevreesde clubs, zeker thuis. Peter Maes wil er een goed resultaat gaan neerzetten, maar beseft ook dat met de nieuwe status van de Buffalo's er het één en ander veranderd is. "Wat ik leerde uit hun wedstrijd tegen Kortrijk? Dat ze stilaan een échte topploeg aan het worden zijn. Als je op verplaatsing al elk klein foutje meekrijgt...", merkt hij op in HLN.

Maes wil echter een resultaat meepakken in de Ghelamco Arena. "De zege in Cork heeft de groep vertrouwen gegeven. Ik ben blij dat we op verplaatsing een volwassen prestatie hebben neergezet. Ik vind het trouwens goed dat we dit weekend al een topmatch spelen."

Ref Bart Vertenten weet alvast wat hem te wachten staat. Zowel Maes als Vanhaezebrouck zijn er niet vies van om tijdens de wedstrijd de scheidsrechter te bespelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties