Kortrijk kreeg harde klap: "Weet je wat me nog het meest stoorde? We pakten niet eens een gele kaart"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 2 reacties
Kortrijk kreeg harde klap: "Weet je wat me nog het meest stoorde? We pakten niet eens een gele kaart"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een halfuur gaf Kortrijk de indruk dat ze iets konden rapen in het Astridpark, maar ze werden al gauw van die wolk afgegooid. Een 5-1 in de tweede competitiematch kwam hard aan.

Birger Verstraete kon er niet echt mee leven. "Kijk, je kan hier altijd verliezen op Anderlecht, dat is normaal. Maar de manier waarop, daar heb ik problemen mee", vertelde de middenvelder. "We zullen deze week eens met iedereen moeten samenzitten om dit te bespreken. We wonnen amper duels en gaven in de tweede helft geen twee goeie passes na elkaar."

Hier verliezen kan altijd, maar de manier waarop, daar heb ik problemen mee

Nochtans leek Anderlecht aangeslagen na de CL-uitschakeling. "Is er ooit een goed moment om naar Anderlecht te komen?", vroeg Verstraete zich af. "Dit Anderlecht is nog niet eens op zijn sterkst, maar in de tweede helft heeft Kaminski ons voor erger behoed. Je wil elke match winnen, maar vandaag zat het er echt niet in."

En dus is het volgende week al van moeten. "Met 1 op 6 de competitie beginnen is nog geen ramp, maar op KV Mechelen moeten we wel beter doen. Weet je wat me vandaag nog het meest stoorde? We hebben niet eens een gele kaart gepakt. Niet dat we iemand zijn been er moesten afstampen, maar eens laten voelen dat je je niet laat doen... Nee, het was niet goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties