Tom De Sutter lacht: "Ik denk dat Preud'homme het daar soms toch wat moeilijk mee heeft"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Lokeren
| 1 reacties
Tom De Sutter lacht: "Ik denk dat Preud'homme het daar soms toch wat moeilijk mee heeft"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren gaat zondagnamiddag op bezoek bij Club Brugge en dat wordt een speciale wedstrijd voor Tom De Sutter. De spits speelt voor het eerst sinds zijn vertrek bij blauw-zwart nog eens op Jan Breydel. Hij zal zonder twijfel ook zijn ex-trainer Michel Preud'homme tegen het lijf lopen.

Wie Club Brugge zegt, zegt Michel Preud’homme. De Luikenaar leidde blauw-zwart vorig seizoen voor het eerst in elf jaar naar de langverwachte titel. Preud’homme is sinds eind vorig seizoen ook écht een held in Brugge en Tom De Sutter beseft maar al te goed dat de kampioen goud in handen heeft met zijn huidige trainer.

“Ik denk dat het bestuur van Club Brugge Preud’homme heeft moeten overtuigen. Maar als je weet hoe Michel altijd bezig is met voetbal, dan is hij absoluut de juiste man op de juiste plaats voor Club”, zegt De Sutter in een gesprek met Voetbalkrant.com.

"Als Michel een detail niet kan uitpluizen, wordt hij gek"

Tom De Sutter

“Michel kent werkelijk geen rust vooraleer hij alle details heeft uitgeklaard. Mocht er iets zijn dat hij niet kan uitpluizen, dan wordt hij volgens mij gek. Hij is met alles bezig. Het kan niet anders dan dat zoiets veel vergt van je lichaam en geest.”

Daarom dus dat Preud’homme het vanaf dit seizoen toch een beetje rustiger aan doet. De Luikenaar laat een deel van het werk over aan zijn trouwe luitenant Philippe Clement. “Ik denk dat Michel het daar soms wat moeilijk mee heeft. Al is het duidelijk dat hij vertrouwen heeft in Philippe. Anders laat je dat werk niet aan hem over”, meent De Sutter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties