Hazard én Batshuayi meteen belangrijk voor Chelsea, dat in extremis drie punten thuishoudt

Caroline Tonnelier
| 19 reacties
Hazard én Batshuayi meteen belangrijk voor Chelsea, dat in extremis drie punten thuishoudt
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De openingsspeeldag van de Premier League bood al het nodige spektakel en op maandag mochten ook Chelsea en West Ham aan de bak. The Blues wilden dit seizoen absoluut hun start niet missen.

Conte koos voor twee Belgen in de basis: Courtois en Hazard mochten starten, terwijl Batshuayi tevreden moest zijn met een plaats op de bank. Ook voor Fabregas was er geen plaats in het elftal.

Het was vooral Hazard die zich erg bedrijvig toonde. De nummer 10 van Chelsea speelde West Ham van het kastje naar de muur en zag zijn uitstekende wedstrijd beloond worden met een doelpunt.

Kort na de pauze opende hij de score vanop de stip. Chelsea leek de wedstrijd helemaal in handen te hebben: West Ham kwam amper in het stuk voor. Bij hun eerste schot op doel was het echter raak: Collins zorgde voor de late gelijkmaker.

Puntenverlies dreigde voor Chelsea, maar dat was buiten Diego Costa gerekend. De Spanjaard, die eerder in de wedstrijd aan rood ontsnapt was, krijgt dezer dagen bakken kritiek, maar werd wel de matchwinnaar met een knap afstandsschot. Invaller Batshuayi droeg ook zijn steentje bij, want het was Batsman die de assist afleverde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties