Anderlecht zoekt oplossing voor N'Sakala, die nog niet weg mag

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties
Anderlecht zoekt oplossing voor N'Sakala, die nog niet weg mag
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Fabrice N'Sakala moet een enorm sterke jongen zijn, maar intussen moet hij toch ook wel al door hebben dat hij best een nieuwe ploeg zoekt? De linksachter wordt steevast gewisseld en krijgt zijn niveau maar niet naar boven.

N'Sakala startte in vier van de vijf officiële matchen die Anderlecht speelde en kwam daarin aan 227 minuten. Dat zijn ongeveer 57 minuten per wedstrijd. Als je elke keer voor het uur gewisseld wordt, mag je je toch vragen beginnen stellen. René Weiler zat er duidelijk mee in vrijdag dat hij de Franse Congolees al na 29 minuten naar de kant haalde.

Mogi Bayat zoekt oplossing

"Hij heeft natuurlijk nog een toekomst bij Anderlecht, ik hou er niet van om mensen voor de rust te wisselen maar deze keer was het nodig", verklaarde hij. Voor N'Sakala, die onder Hasi volledig was afgeschreven, is ook zijn tweede kans hem niet goed bekomen. Het lijkt erop dat hij beter een andere ploeg zoekt, want Anderlecht wil voor het einde van de transferperiode nog een linksachter gaan halen.

Het is een vriendelijke jongen, maar komt net iets te kort voor Anderlecht, zelfs als invaller. Mogi Bayat is intussen op zoek naar een nieuwe ploeg voor hem in Frankrijk of Engeland, maar hij mag niet weg voor de nieuwe linksachter gearriveerd is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties