Beerschot-Wilrijk heeft zijn eigen De Maio: ex-speler uit eerste klasse vertrekt na amper één maand

Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
Beerschot-Wilrijk heeft zijn eigen De Maio: ex-speler uit eerste klasse vertrekt na amper één maand
Foto: © Photonews

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Is er een nieuwe trend in het voetbalwereldje in de maak? In navolging van Sebastien De Maio bij RSC Anderlecht, heeft ook een zomeraanwinst van Beerschot-Wilrijk zijn nieuwe club alweer verlaten.

Beerschot-Wilrijk haalde Nfor iets meer dan een maand geleden binnen als offensieve versterking. De gewezen aanvaller uit eerste klasse zou op het Kiel voor doelpunten gaan zorgen. Maar het zal dan toch niet voor dit seizoen zijn…

Beerschot-Wilrijk maakte op zijn officiële webstek bekend dat Nfor naar het Iraanse Foolad Khuzestan FC verkast. “Nfor drong zelf aan op de overgang en schermde daarbij met een lucratieve aanbieding, zodat Beerschot-Wilrijk bsliste om zijn totale medewerking te verlenen bij de afwerking van deze onverwachte transfer”, klinkt het.

'Substantiële' transferprijs

De club maakt ook duidelijk dat het een 'substantiële' transferprijs ontving voor de speler die pas in juli op het Kiel neerstreek. Beerschot-Wilrijk zal nu op zoek gaan naar een nieuwe aanvaller, om de voorlinie alsnog wat extra te versterken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties