Top&Flop Dit zijn onze toppers en floppers van de voorbije speeldag!

Dit zijn onze toppers en floppers van de voorbije speeldag!
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alle goede (en slechte) dingen komen in drievoud. Hanne, Klaasje en Marthe zijn al sinds vorig seizoen de nieuwe K3, al was dat ook meteen het afscheid van drie andere topmeiden. Wij blikken terug op de voorbije voetbalspeeldag en doen dat ook in drievoud. Al dan niet met luchtballonnen.

TOP

Racing Genk

Zijn er toppers al klaar voor de start van het nieuwe seizoen? Misschien niet, maar Racing Genk speelde afgelopen weekend wel het beste op bezoek bij een zwak Lokeren.

Europees moet er nog een tikje bij om echt aanspraak te gaan maken op de poulefase, maar in de Jupiler Pro League gaat het voorlopig wel goed. En Samatta weet het doel goed staan.

Eupen

Eupen deed het tegen Anderlecht opnieuw verbazingwekkend goed. Ze hebben nog niet al te veel punten weten te vergaren, maar tonen wel meermaals hun kunnen.

Vlot voetballend, druk vooruit zettend en zo de recordkampioen toch wel wat in de problemen gebracht. We mogen nu al spreken van een meer dan geslaagd debuut op het hoogste niveau.

FLOP

Slaapverwekkende vrijdag

De druk op Ferrera was bijzonder groot vooraf. En achteraf ook. Twee coaches die vooral niet wilden verliezen en daardoor niet wonnen. En het schouwspel ondertussen? Dat was slaapverwekkend.

Geen diepgang, geen vloeiend voetbal, nauwelijks kansen en nog een paar overbodige fouten aan beide kanten. Het was werkelijk waar niet om aan te zien.

Waaslandse naïviteit

Zowel bij Lokeren als Waasland-Beveren rommelde het dit weekend. Op Daknam ging Lokeren zwaar onderuit tegen Racing Genk, terwijl Waasland-Beveren in eigen huis punten verloor van Mechelen.

Zeker de manier waarop WB opnieuw punten uit handen liet glippen in de slotfase stemde de Waaslanders tot zware ontgoocheling en een doodziek gevoel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties