Praet heeft zijn transfer, maar ook droomtransfer? "Later misschien naar grotere club"

Redactie
| 23 reacties
Praet heeft zijn transfer, maar ook droomtransfer? "Later misschien naar grotere club"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dennis Praet trainde gisteren al een eerste keer bij zijn nieuwe club, Sampdoria. Na veel getreuzel en veel clubs die de revue passeerden, heeft de middenvelder eindelijk zijn transfer beet. Maar is het ook zijn droomtransfer?

Praet droomde van Sevilla en de Primera Division, maar die wilden niet genoeg geld op tafel leggen, Sampdoria wel. "Ik was de voorbije weken toch een beetje ongerust, want ik dacht dat mijn transfer veel sneller zou worden afgerond", zegt hij in La Dernière Heure.

Hij moest dan ook tussen de 8 en tien miljoen euro kosten. "Dat is veel geld voor een speler met een contract van nog slechts één jaar. Het is mooi dat Sampdoria deze inspanning heeft gedaan. Dat bewijst dat ze me echt willen. En deze competitie trekt me aan. We spelen matchen tegen Juve, Milan, Roma en Napoli."

Praet was onder de indruk van de sfeer die de Sampdoria-supporters maken.

Er zijn er velen die nogal schamper doen over zijn keuze voor de Italiaanse laagvlieger. "Sampdoria zou ook de beste supporters van Italië hebben. Stefano Okaka liet me een filmpje zien van de derby tegen Genoa. Ik was onder de indruk. Stefano heeft alleen maar positieve zaken verteld over z'n ex-club. Sampdoria mikt op de linkerkolom van het klassement en hoopt zich te kwalificeren voor de Europa League. Als ik hier kan slagen, dan kan ik later misschien naar een grotere club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties