Komst van Martinez heeft ook een directe invloed op Courtois, Mignolet en Sels: "Dit wordt een aanpassing voor iedereen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Neerpede
| 2 reacties
Komst van Martinez heeft ook een directe invloed op Courtois, Mignolet en Sels: "Dit wordt een aanpassing voor iedereen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wie op de site van de Belgische voetbalbond (KBVB) een blik werpt op de technische staf, zal merken dat onze nationale goalies voortaan met twee in plaats van één keeperstrainer aan de slag gaan. Erwin Lemmens kreeg met de Spanjaard Iñaki Bergara immers een assistent aan zijn zijde.

De Spaanse oefenmeester kwam er op voorspraak van de nieuwe bondscoach Roberto Martinez. Lemmens mocht dan weer blijven en dus staan Thibaut Courtois, Simon Mignolet en Matz Sels onder de hoede van twee trainers.

Erwin is er al langer, terwijl de nieuwe coach zijn stijl in de oefeningen probeert te steken

"Dit wordt een aanpassing voor iedereen", geeft Sels toe. "Erwin is er al langer, terwijl de nieuwe coach zijn stijl in de oefeningen probeert te steken. Ze zullen allebei afwisselend enkele instructies willen geven. Dit loopt wel los."

Ligt de hiërarchie bij de doelmannen na het vertrek van Marc Wilmots weer open? "Een opvolger kijkt altijd wel terug naar het verleden. Mijn ambitie is om er nu elke keer bij te zijn. Daarna kan ik weer hoger mikken", aldus Sels.

Aan instructies geen gebrek met het duo Bergara-Lemmens aan boord
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties