Renard reageert op Vazquez én op de jongens die wel kwamen: "Véél interessante spelers aangeboden"

Redactie
| 24 reacties
Renard reageert op Vazquez én op de jongens die wel kwamen: "Véél interessante spelers aangeboden"
Foto: © photonews

Standard heeft op het nippertje toch nog wat transfers gedaan. Geen bekende ronkende namen die in de kranten verschenen, maar wel vrij onbekende buitenlanders. Olivier Renard reageerde nu op de vermoedelijke interesse op een paar namen.

Zo werd Victor Vazquez gelinkt aan de Rouches. "Er werden ons veel spelers aangeboden, sommigen interessant, anderen heel interessant", zegt de sportief directeur in Het Nieuwsblad. "Maar we zijn blijven ­focussen op de profielen die we voor ogen hadden. Bovendien zijn jongens als Dossevi, Trebel en Hubert gebleven."

Over de jongens die er dan wel bijkwamen: "Sa is een echte spits en speelde Europees en in grote buitenlandse competities. Hij heeft een ander profiel dan Santini, die meer een targetman was. Sa is beweeglijker. Voor Bahlouli hadden heel wat clubs interesse, maar bij ons kon hij Europees spelen."

Mallman moet voor ideeën op het middenveld gaan zorgen.

Standard had een paar probleemposities, vooral creatief op het middenveld. "Wallyson Mallmann is een polyvalente linksvoetige middenvelder. Hij kan spelen op de acht, op de tien en zelfs op de zes. Elderson een linksback te veel? Intern weten we precies waarom we hem gehaald hebben. Hij compenseert het gebrek aan lengte op die positie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties