Reactie Meningen verdeeld na fluitconcert De Bruyne: "Hij was echt niet goed" versus "Ze hadden er beter Hazard afgenomen"

Aernout Van Lindt Diederik Geypen
Aernout Van Lindt en Diederik Geypen vanuit Brussel
| 48 reacties
Meningen verdeeld na fluitconcert De Bruyne: "Hij was echt niet goed" versus "Ze hadden er beter Hazard afgenomen"
Foto: © photonews

Een uur moesten we wachten op Kevin De Bruyne in de mixed zone van het Koning Boudewijnstadion. En dan nog wilde hij niet reageren, enkel zo snel mogelijk wegbenen naar de spelersbus zat er nog in. Te ontgoocheld na zijn match. De fans? Die reageerden met gemengde gevoelens op KDB.

Tijdens de wedstrijd werd er snoeihard gefloten toen Kevin De Bruyne van het veld moest in de oefenpartij tegen Spanje. Na de match waren de fans verdeeld.

Er waren er die kritisch waren op De Bruyne: "Het was gewoon niet goed wat hij liet zien. Dat gefluit was vooral tegen hem. Hij heeft geen goede match gespeeld. We verwachten veel van hem, maar we zagen hem opnieuw weinig."

"De Bruyne zijn EK was minder, maar hij zal opnieuw groeien en in de harten van de supporters komen"

Toch zijn er ook mensen die het nog zien goed komen met KDB: "Ze hebben vooral gefloten omwille van zijn minder EK, maar hij zal toch terug groeien en in de harten van de supporters komen."

"Volgens mij hebben ze gefloten omdat hij werd vervangen, niet voor zijn slecht spelen. Ik vond hem net een van de beteren, ze hadden hem niet mogen wisselen. Ze hadden beter Hazard van het veld gehaald."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties