Messoudi: "Logisch dat de fans veel van mij verwachten"

Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties
Messoudi: "Logisch dat de fans veel van mij verwachten"
Foto: © SC

Beerschot-Wilrijk begint zaterdag aan de competitie op het veld van Sprimont. De Ratten gaan voor een vierde titel op rij, maar gemakkelijk wordt het niet. Dat weet ook de teruggekeerde Mohamed Messoudi.

"We weten wat we zaterdagavond mogen verwachten in Sprimont", blikt Messoudi bij Voetbalkrant.com vooruit. "Onze coach is vorig weekend de bekermatch tegen Turnhout gaan bekijken en hij heeft ons gewezen op de gevaren van de tegenstander."

Sprimont won die bekermatch na strafschoppen en Messoudi waarschuwt dan ook voor onderschatting. "Zo'n verre verplaatsing is nooit gemakkelijk. Kijk maar naar de moeizame bekerzege van OH Leuven bij Rebecq."

"Vorig seizoen konden er bovendien niet veel ploegen winnen in Sprimont, maar wij hebben meer kwaliteit en zijn favoriet. Zo simpel is het", zegt Messoudi vol vertrouwen.

Alle ogen op Messoudi gericht

Hernán Losada zit nog in Argentinië om zijn vader te steunen na een zware operatie en daardoor zijn alle ogen van de Beerschot-Wilrijk fans op Messoudi gericht.

"Het is logisch dat de supporters veel van mij verwachten. De voorbije weken was ik ook vaak goed voor een doelpunt of een assist. Ik ga mijn maatje Hernán wel missen op het veld. Wij voelen elkaar goed aan en dat heeft al meermaals gerendeerd."

De voorbije weken was ik vaak goed voor een doelpunt of een assist. Logisch dat de fans veel van mij verwachten.

Ook geen Swinkels en Placca

Ook Swinkels (trouw) en Placca (interland Togo) zijn er niet bij. "Arjan is natuurlijk erg belangrijk door zijn coaching, ervaring en gedrevenheid. Maar bij Beerschot-Wilrijk verdient iedereen om te spelen en zijn vervanger zal het beste van zichzelf geven", weet Messoudi.

"Placca is een ander verhaal. Zijn snelheid is een enorm wapen. Simon Vermeiren (nieuw overgekomen van Oosterzonen, nvdr) is een ander type, maar heeft ook veel kwaliteiten. Hij werd vorig jaar niet zomaar topschutter in derde klasse!"

UPDATE: ook Kevin Geudens ontbreekt, hij is nog licht geblesseerd. Nieuwkomer Guillaume François is er - net als Simon Vermeiren - voor het eerst wel bij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties