Hazard geeft toe: "We hebben ons truitje misschien niet genoeg nat gemaakt"

Hazard geeft toe: "We hebben ons truitje misschien niet genoeg nat gemaakt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard ging mee met de rest ten onder tegen Spanje. In Cyprus zoeken de Rode Duivels eerherstel, want ze beseffen dat ze veel krediet verloren zijn bij het grote publiek.

Al kon Hazard de fluitconcerten wel relativeren. "Ik ben zelf vorig seizoen meermaals uitgefloten bij Chelsea, voor mij is dat dus geen nieuw gegeven", zei de kapitein van de nationale ploeg. Maar we waren nergens, niet offensief en niet defensief. Zoiets mag niet meer gebeuren. Maar de fluitjes deden wel pijn. Het was alsof we de vorige jaren niets gerealiseerd hadden."

Hazard zocht wel geen excuses. "We hebben misschien niet genoeg ons truitje nat gemaakt", zei de man die zelf meer achteraan dan vooraan te vinden was. "Maar dat was geen instructie van de coach, dat gebeurde gewoon. Ik zie mezelf ook liever aanvallend spelen, net als het publiek denk ik dan."

Ik zie mezelf ook liever aanvallend spelen, net als het publiek denk ik dan

Maar Hazard wil tegen Cyprus uitpakken met een glansprestatie. "Cyprus is - met alle respect - niet van het niveau van Spanje. Het is niet dat we geen zin hebben, maar soms is het ingewikkeld. We hebben nog maar een week kunnen trainen met de nieuwe coach en we hebben nog niet alle aspecten onder de knie. Het is moeilijk om alles te veranderen. Maar we hebben nu twee serieuze klappen gehad. En niemand heeft dat graag. Aan ons om dat te veranderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties