De Mos schrijft twee kandidaat-trainers bij KV Mechelen af: "Over zijn hoogtepunt heen" en "Gewoon een zwakke coach"

Redactie
| 9 reacties
De Mos schrijft twee kandidaat-trainers bij KV Mechelen af: "Over zijn hoogtepunt heen" en "Gewoon een zwakke coach"
Foto: © Photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

KV Mechelen is hardnekkig op zoek naar een vervanger voor Aleksandar Jankovic. Yannick Ferrera die ontslagen werd bij Standard ligt in poleposition, maar nog andere namen doken bij Malinwa op.

Onder meer Carlos Garrido en Trond Sollied, allebei ex-coach van Club Brugge, werden genoemd. Maar daar stelt analist Aad De Mos, die in het verleden zelf successen boekte met KVM zich vragen bij.

"Sollied is over zijn hoogtepunt heen", vindt hij in Gazet van Antwerpen. "En Juan-Carlos Garrido vind ik gewoonweg een zwakke coach. Bij Club Brugge heeft hij getoond dat hij niet geschikt is voor het Belgische voetbal en ook bij Betis stond hij na een maand weer op straat."

Ferrera heeft geen bezinningsperiode nodig

In een eventuele keuze voor Ferrera kan De Mos zich wel vinden. "Een jonge, gretige coach als Ferrera heeft volgens mij geen bezinningsperiode nodig. Hij zit vol energie en krijgt op dit moment de steun van zowat iedereen die maar iets van het Belgische voetbal kent. Bij KV kan hij gaan bewijzen dat het probleem van Standard bij het bestuur lag, niet bij de coach."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties