Reactie De Petter reageerde met de kwinkslag op zijn terugkeer naar KV Mechelen: "Het blijft ne gang, hé"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
De Petter reageerde met de kwinkslag op zijn terugkeer naar KV Mechelen: <i>"Het blijft ne gang, hé"</i>
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steven De Petter ruilde KV Mechelen na vier jaar in voor STVV. Zaterdagavond keerde de middenvelder voor het eerste terug Achter de Kazerne.

Voetbalkrant.com wachtte de Truiense aanvoerder op in de spelerstunnel van het AFAS-stadion. "Hoe het voelde om na vier jaar langs de andere kant naar buiten te komen? Het blijft ne gang, hé", reageerde Petter in zijn sappig Liedekerks. "Dit is natuurlijk raar, want die periode veeg je niet weg."

Hoewel de Kanaries een resem kansen afdwongen, bleven ze opnieuw met lege handen achter. "Dit is droevig om vast te stellen. Ik weet niet hoe, maar we gaan het geluk zelf moeten opzoeken. Het maakt niet uit hoe we de bal erin pompen, maar het moet ooit keren. Op den duur word je er pisnijdig van."

Ik zal volgende week bij de supporters gaan staan en daar mijn job doen

Volgende week wil STVV de 0 op 9 uitwissen met een overwinning tegen W-Beveren. Dat zal zonder De Petter moeten gebeuren die zijn vijfde gele kaart in zes duels slikte en een schorsingsdag uitzit.

"Ik hoorde deze week dat ik op Peter Delorge (assistent-coach en STVV-icoon, red.) lijk. Dan is de vergelijking helemaal compleet. (knipoog) Mannen die er eens invliegen heb je nodig om in de match te geraken. Volgende week zal ik dan maar bij de supporters gaan staan en daar mijn job doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties