Apocalyptische beelden: noodweer in Italië teistert de wedstrijden van De Maio, Praet en Nainggolan

Redactie

In de Serie A werd zondagmiddag het leeuwendeel van speeldag 3 afgewerkt. Dat was althans het opzet.

Door het noodweer in de laars konden niet alle wedstrijden doorgaan. Genoa versus het Fiorentina van gewezen Anderlecht-verdediger Sebastien De Maio werd in minuut 28 gestaakt.

Hetzelfde gebeurde in de partij tussen AS Roma en Sampdoria, waar Radja Nainggolan en Dennis Praet elkaar begroetten. Bij een 1-2 stand voor de bezoekers (Salah scoorde voor de thuisploeg, Muriel en Quagliarella voor de bezoekers) gingen de hemelsluizen open.

Overleg om 17 uur

Het Stadio Olimpico liep tijdens de rust volledig onder water en dus zat ook hier er niets anders op dan de partij te stoppen. Praet kon zo voorlopig geen invalbeurt maken. Om 17 bekijkt de ref of de wedstrijd nog kan doorgaan.

11/09/2016 12:30Bologna - Cagliari2-1
11/09/2016 15:00Atalanta - Torino2-1
11/09/2016 15:00Chievo - Lazio1-1
11/09/2016 15:00AS Roma - Sampdoria3-2
11/09/2016 15:00AC Milan - Udinese0-1
11/09/2016 20:45Pescara - Inter Milaan1-2