Reactie Pijnlijke vaststelling: "Eupen had er meer zin in dan wij"

Pijnlijke vaststelling: "Eupen had er meer zin in dan wij"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yves Vanderhaeghe was niet blij na de wedstrijd, zijn spelers ook niet. Zij wisten wat hun de komende dagen te wachten staat op training, maar ze waren alvast berouwvol genoeg om toe te geven dat ze ondermaats waren.

Yassine El Ghanassy probeerde, maar geraakte er ook niet door. "Een match om snel te vergeten", schudde El Ghanassy het hoofd. "Met de spelers die we hebben moeten we beter voetbal kunnen brengen. We moeten nog niet pannikeren, maar op training gaan we wel hard moeten werken om ons vroegere niveau terug te halen."

Er werd op bestuursniveau gemompeld dat sommige spelers niet meer met de voeten op de grond staan. "We moeten meer initiatief nemen, geen schrik meer tonen. Dat is wat ons ontbreekt op dit moment. Ik denk niet de spelers niet meer met de voeten op de grond staan. Eupen had er meer zin in dan ons vandaag. Ik zeg het: dit moeten we zo snel mogelijk vergeten."

Siani ziet dat Oostende nog niet het niveau van vorig seizoen haalt.

Ook Sébastien Siani meende niet dat de spelers beginnen zweven zijn na alle goeie kritiek die ze kregen het afgelopen jaar. "Nee, dat is niet zo. In de kleedkamer is er niemand die denkt dat hij nu de ster is. We halen gewoon nog niet het niveau van vorig seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties