Opmerkelijk: Club Brugge speelt niet eens voor uitverkocht huis bij eerste Champions League-duel in elf jaar

Timothy Collard
Timothy Collard
| 85 reacties
Opmerkelijk: Club Brugge speelt niet eens voor uitverkocht huis bij eerste Champions League-duel in elf jaar
Foto: © SC

Club Brugge speelt woensdagavond zijn eerste Champions League-wedstrijd in elf jaar, maar toch is het Jan Breydelstadion nog lang niet uitverkocht. Bizar, maar het publiek van de landskampioen loopt blijkbaar niet warm voor het treffen met Leicester City.

Een dag voor de Brugse opener in het kampioenenbal, zijn er nog steeds maar een goede 20.000 tickets aan de man gebracht. Opmerkelijk, want in de competitie trekt Club Brugge gemiddeld meer volk naar het Jan Breydelstadion. Met 24.000 abonnees brak blauw-zwart aan het begin van het seizoen zelfs nog een record.

Geen aantrekkelijke loting

Maar voor de Champions League loopt dus lang niet iedereen warm. Daar zijn diverse redenen voor: Club greep bij de loting naast een absolute topaffiche. Met alle respect voor Leicester, Porto en Kopenhagen, maar dat zijn nu niet Manchester United, Bayern München en Atlético Madrid.

Champions League is duur

Daar komt nog eens bovenop dat ook de ticketprijzen niet van de poes zijn. Voor de wedstrijd tegen Leicester, betaal je al 45 euro voor het goedkoopste ticket. In vergelijking met andere ploegen, valt dat nog goed mee. Maar natuurlijk blijft het een extra kost voor fans die al over een seizoenskaart beschikken. En dus is de kans groot dat Jan Breydel woensdagavond om 20u45 niet eens tot de nok gevuld zal zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties