Reactie Van Rhijn slaat mea culpa: "Domme goal, met mij in de hoofdrol"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brugge
| 7 reacties
Van Rhijn slaat mea culpa: "Domme goal, met mij in de hoofdrol"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ricardo Van Rhijn kende geen leuke avond op de rechtsachter tegen Leicester City. De Nederlandse verdediger ging in de fout bij de eerste goal en gaf dat ook grif toe.

Akkoord, ook Butelle en Vanaken gingen niet vrijuit bij die inworp, maar als Van Rhijn doelpuntenmaker Albrighton aan de binnenkant dekt, is er niets aan de hand. "We kregen een heel domme tegengoal met mij in de hoofdrol", aldus de Nederlander achteraf.

Bij 1-0 voor en met het publiek erachter, loopt die match anders

"Ik kwam één stap te laat en op dit niveau is dit dodelijk." Het begon nochtans goed met een grote kans voor José Izquierdo. "Natuurlijk is het achteraf makkelijk praten, maar bij 1-0 voor met het publiek erachter kon de match anders lopen."

Valse noot

De campagne van Club Brugge begon met een valse noot. "Je hoopt uiteraard dat je niet kansloos met 0-3 verliest. Zeker als je al in een slechte periode zit. Ik denk dat iedereen bij Club had verwacht dat we toch iets meer weerwerk konden leveren."

Met nog vijf wedstrijden voor de boeg kan het na zo'n start wel een heel lange groepsfase worden. "Het wordt hartstikke lastig. We hadden een fijn begin kunnen hebben met één punt of zelfs drie. We zullen alles moeten geven tegen allemaal moeilijke ploegen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties